Eğitim Sürecinde Öğrencileri Motive Etmenin Yolları Konulu Müzakere Yapıldı.

Okul Müdürü Ahmet GENÇALİOĞLU, öğretmenler ile eğitim sürecinde öğrencileri motive etmenin yolları konusu müzakere etti.Her branştan öğretmenin katıldığı topantı da 8.sınıf öğrencileri için LGS ve hazırlık süreci konusunda 7.sınıf öğrencileri hakkında görüşüldü.

28.03.2023 177

7.Sınıf öğrencilerimize yapılan denemelerin sayısının artırılması ve velilerinin okula davet edilmesi konusunda fikir birliğine varılan toplantı da okuma alışkanlıklarının artırılması içinde yarışmalara ağarlık verilmesi karara bağlandı.

28-03-202328-03-202328-03-2023