HAFIZ ÖĞRENCİMİZ AMASYA İL BİRİNCİSİ OLDU

OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ AMASYA  BİRİNCİSİ OLDU

Okulumuz Şehit Recep İnce İmam Hatip Ortaokulu 8-Asınıfı öğrencisi İshak Nebi ARSLAN il birincisi oldu.

16.12.2023 107

Okulumuz 8-A sınıfı öğrencisi İshak Nebi ARSLAN il birincisi oldu. Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün düzenelediği mesleki yarışmalar başladı. 'Genç Sada Kuranı Kerim Güzel Okuma' yarışması 12.12.2023 tarihinde ilimiz Hamamözü ilçesinde yapıldı.İmam hatip ortaokullarının katıldığı  yarışmayı öğrencimiz İshak Nebi ARSLAN kazandı.Öğrencimiz ilimizi bölge finallerinde temsil edecektir.Bölge finallerinde öğrencimize başarılar dileriz.Öğrencimizin yetişmesinde emeği olan öğretmenlerimize ,Şehzadeler Kuran Kursu idareci ve öğretmenlerine, bizlere her türlü yardım ve imkanı sunan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DAVU'ya teşekkür ederiz.

16-12-2023