VELİ TOPLANTISI YAPILDI.

09.01.2024 53

Okulumuzda  veli katılımını en üst düzeye çıkarmak ve öğrenci başarısını artırmak amacıyla büyük bir genel veli toplantısı düzenledi. Gerçekleşen toplantı ile, veliler ve öğretmenler arasında önemli bir iletişim ve bilgi paylaşımı fırsatı sundu. Yapılan veli toplantısında veliler, okula nasıl katkı sağlayabilecekleri konusunda önerilerde bulundu ve okul yönetimiyle iletişim kanalları hakkında görüş alışverişinde içerisine girdi.
Genel veli toplantısında09-01-2024, velilerin okulun eğitim programı ve öğrenci başarıları hakkında daha fazla bilgi edinmelerine ve okul yönetimiyle doğrudan iletişim kurmalarına olanak sağladı. Eğitimde işbirliğinin önemine vurgu yapan toplantı, okulun gelecekteki hedeflerine ulaşma yolunda atılan önemli bir adım olarak kayda geçti.

Bu toplantı, okul topluluğunun bir araya gelmesi ve öğrenci başarısını artırma amacıyla işbirliği yapma arzusunu yansıtıyor. Öğrencilerin daha iyi bir eğitim ve gelecek için hazırlanmasına katkıda bulunan herkesi tebrik ediyoruz.